Withering Hearts


enjoy the music ^^
Title :
Kalau Aku Kaya
Withering

hearts
Saturday, December 7, 2013,1:46 AM
Family Vacation ♡

" lokasi percutian kami tahun 2013 "


Salam ^^ * , baru- baru ni , kami 1 family bercuti di Cherating , Pahang .
yes ada laut :) ! disebabkan kami suka mandi manda di laut dan sangat
teruja dengan pemandangannya. Subhanallah! indah sangat & hati ni tenang .
Kami menginap di The Legend Resort .:) sebuah hotel 4 bintag laa.. lawar.
Dekat situ swimmingpool dia bersih dan besar , untuk kanak2 ada & dewasa .
Kalau dari swimmingpool kita dah boleh nampak laut . 
Percutian yang biasa tapi bagi saya adalah luar biasa. Pantai Cherating sangat
tenang hati bila kita lihat . hmm kalau tengok laut dapat pahala tau ! :B
Apa2 pon Alhamdulillah , thankyou Ayah & Emak sebab bawak kami
5 beradik pergi Holiday . Sayang Ayah & Emak dunia akhirat .

Thankyou For Everything

much love  ; fathini




Thursday, August 15, 2013,3:48 PM
My Preparation

" persediaan raya dari segi pakaian "



baju raya pertama tema coklat untuk tahun ni *2013. 


pink + grey . jubah ni act, dah siap lama.. then tak pernah pakai
so, alang2 baju raya ke-2 kami yang perempuan semua jubah ..
so jadilah baju raya saya ke-2 .


love it. ni baju untuk raya juga. tapi raya yg ke 3 .


 kasut raya tahun ni nak yang high heels . so kasut raya saya tahun ni
satu je lah.. saja beli warna dark chocolate .. boleh match dgan
semua baju :B


Salam Aidilfitri Semua <3!