Withering Hearts


enjoy the music ^^
Title :
Kalau Aku Kaya
Withering

hearts
Wednesday, November 7, 2012,2:21 PM
CLASSMATE of KERUING


' Hello , hairni nak imbas balik memori KRG ;) '

{ jangan risau , muka yang tak ada dalam gambar tu aku still tulis nama korang }
- nak tengok gambar tu , just tekan gambar tu je -

sory laa.. kalau silap label nama korang okay . hmm btw rindu semua~
terus terang la.. kelas ni memang lawak kan , kelas ni selalu sangat buat
aku tergelak tak henti2 , hmm bayangkan ~ . Then, korang semua baik2 
 untuk The Boys semua handsome , bijak . chop! jangan kembang sangat .
untuk The Girls semuanya cute , ayu , cantik , genius , caring , sporting :B
hmm semua memori yang lawak , sedih , gembira , bangga .. semua kita 
dah tempuh sama - sama . ' kalau aku , memang tak akan lupa , semua tu '
harap korang pon sama ^^

okay , my last word ... ' semoga berjaya di dunia & di akhirat '